Vajon mikor szükséges egy új étlaptartó?

Le kell e cserélni az étlaptartót ahoz,hogy jobban kihasználjuk a marketingben rejlő lehetőségeket?

Étlaptartó soft 10
Étlaptartó soft 10

Ahogy közeledünk az év vége felé,talán itt van az ideje, hogy elgondolkozzunk, esetleg újra átgondoljuk a marketing lehetőségeinket. Vajon minden apró részletben megfelelünk a mai kor követelményeinek? Vajon minden lehetőséget kihasználunk e azért, hogy újabb vendégeket szerezzünk, vagy a régieket megtartsuk?. Vajon le kell e cserélni az étlaptartót vagy jó az úgy ahogy van, hiszen az embereket úgysem érdekli csak az, hogy mi van benne leírva.

Mennyire befolyásolja az emberek véleményét a mindenhonnan áradó reklám?

Hiszi vagy sem az ember, de bizony minden hatással van ránk. Reklámok árasztanak el minden irányból és ezek befolyásolják döntéseinket. A nagy vállalatok minden lehetőséget megragadnak arra, hogy építsék az arculatukat, mindenhol megjelennek a logóik, a reklámszövegeik, és a kampányaik.

Jó lenne azt hinni, hogy ezek nincsenek ránk hatással, de ez nyilvánvalóan nem igaz.

Akik olvasták eddigi blog posztjainkat talán már tudják, hogy mennyire elhivatottak vagyunk a minőségi termékek készítésében. Meggyőződésünk, hogy az étlaptartó az egyik legfontosabb marketing eszköz, amit használni tudnak az éttermek a haszon növeléséhez. Természetesen önmagában ez nem elég, kell hozzá remek ajánlat és sok minden más, hogy elégedett vevőkörrel büszkélkedhessünk.
Az étlaptartó mellet egy jól megszerkesztett, a marketing szempontokat is figyelembe vevő étlap az, ami nagyban hozzájárulhat a sikerhez.

Az alábbi pontokban felsorolunk néhány fontos szempontot, amit érdemes figyelembe venni, amikor megkérjük a designert, hogy tervezze meg nekünk a belső lapokat.

– A legjobb haszonkulccsal rendelkező ételek megfelelően vannak kiemelve?
– A vendég számára érthető a kínálatunk, vagy feltesz a vendég még sok kérdést mielőtt rendelne? Fontos, hogy a pincérek mindig tájékoztassák a döntéshozókat, ha valamelyik étellel kapcsolatban a vendégek túl sokszor és túl sokat szoktak kérdezni. Ebben az esetben mindenképpen szükséges a leírásban részletesebben bemutatni az ételt.
– Habár a kinézet nagyon fontos az soha nem fordulhat elő, hogy az a használhatóság rovására menjen. Fontos észbe tartani, hogy a vendég akkor fog egy drágább ételt rendelni, ha tisztában van vele mi az, amit kapni fog a pénzéért.

Le kell e cserélni az étlaptartót?

Az első benyomásnál kell lennie egy WOW érzésnek. Ha ez megvan, akkor a legjobb úton vagyunk afelé, hogy elégedetten távozzanak az éttermünkből. Ehhez a legjobb, ha egy tökéletesen elkészített, lehetőleg egyedi a cégünk arculatát tükröző étlaptartót adunk a vendégnek a kezébe.
Lassan vége az évnek, ez a legjobb idő arra, hogy átgondoljuk a fejlesztéseket, amiket a következő évben végre kell hajtanunk. Kihasználjuk a lehetőségeket? Különbözünk a többi étteremtől vagy csak egyek vagyunk a sorban? Van e, olyan a kínálatunkban, amiért érdemes minket választani? Tényleg minden apró részlet a helyén van, vagy lenne még mit csinálni?
Gondolja át mi az, amire szüksége van a fejlődéshez. Mi a tökéletes étlaptartó elkészítésében tudunk önnek segíteni.
Amennyiben úgy érzi, hogy itt az ideje cserélni az étlapborítót akkor keressen minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén.
Itt tekintheti meg az étlaptartóinkat.
Itt megtekinthet egy rövid videót arról, hogy működik a rendelés.

Sarok dísz
Sarok dísz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + 19 =