Rólunk, és hogy miért hoztuk létre a vállalkozásunkat.

Mi az amit érdemes tudni rólunk. Cégünk családi vállalkozásként alakult 1990-ben. Tevékenységünket Alföldi Terézia bőrműves népi iparművész múltjára alapoztuk. A cél az volt, hogy alternatívát kínáljunk az igénytelen műbőr vagy akár műanyag étlaptartóknak. Azóta több száz étterem és kávézóval dolgoztunk együtt és ki merjük jelenteni, hogy mindenki elégedett volt az általunk gyártott étlaptartókkal.

Alföldi Terézi népi iparművész.

“20 évig gyógyszertári asszisztensként dolgoztam és nagyon szerettem a munkámat, de azt is éreztem, hogy hiányzik még valami az életemből. Hirdettek bőrműves szakkört és én jelentkeztem. Ekkor megpecsételődött a sorsom, mert nagyon megfogott a bőr, mint természetes anyag, és a benne lévő lehetőségek. Sokat zsűriztettem és 1987-ben népi iparművész címet kaptam. Először táskákat, tarisznyákat, sallangokat és apróbb tárgyakat készítettem. Zsűriztettem az Iparművészeti Lektorátusnál is. Fantáziámat megmozgatta a honfoglaláskori sírokból előkerült motívumkincs, amit szintén felhasználok az alkotásoknál
Kiállításaim voltak: Finnországban, Lengyelországban, Olaszországban, Budapesten és országszerte.
Eddigi megrendelőink között szerepel:
Parlament, a Német Nagykövetség, a Miniszterelnöki Hivatal és több Önkormányzat.
Magyarország, Németország, Montenegró éttermei.”

Az elmúlt 10 évben az étlapgyártás lett a fő tevékenységi körünk.
Kiszélesítettük az alapanyagok körét, és étlaptartókat már nem csak bőrből, hanem textilbőrből, fából és egyéb különleges anyagokból is készítünk.
Termékeink kézzel készültek. A megrendeléseket több száz darabos raktárkészletünkről is ki tudjuk szolgálni, de ha egyedi darabra van igény, azt is 1-2 hét alatt szoktuk teljesíteni.
Számunkra a legfontosabb az, hogy a vevő elégedett legyen az általunk elkészített étlaptartókkal. Harminc év alatt nagyon sok különleges kéréssel találkoztunk és büszkék vagyunk arra, hogy nem volt olyan, ami kifogott volna rajtunk. Több száz étterem és kávézó volt már a partnerünk. Többek között a Nobu, Mátyás pince az unicum, A Balatonfüredi Borcsa étterem, Hungest hotel több szállodája, és még nagyon sokan mások.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Alföldi Terézia

Elérhetőségeink:
Telefon:+36301783248
E-mail:info[kukac]dtadesign.hu
Reméljük hamarosan az ön étterme vagy kávézója is a mi étlaptartónkat fogja használni.

Vissza a főoldalra