Miért fontos, hogy a logó megjelenjen az étlaptartónkon.

A jó logó egyedivé tesz. Az arculatunk megtervezése talán az egyik legfontosabb dolog. Logónknak, jól felismerhetőnek kell lennie, ugyanis ez az, amivel az emberek a későbbiekben azonosítani fognak minket. Természetesen az a legjobb, ha ezt az étlaptartónkon is megjelenítjük.

Pár dolog amiben segít egy jól megtervezett logó.

  • Egyedivé tesz minket.
  • Egy jó logó hamarabb bevésődik az emberek emlékezetébe.
  • Egy új üzlet nyitásánál azonnal felismernek minket.

Szitázás

Talán az egyik legelterjedtebb megoldás. Bármely az étterem belső arculatával harmonizáló színt az étlaptartó felületére egy speciális technikával felhordunk. Kérem vegye figyelembe, hogy az ár az egy színnel való szitázást tartalmazza.

A szitázás ára 30 darabig 7000 Forint. Azon felül 200 forint/darab.

logó szita
Étlaptartó logózása szitázás

Vak dombornyomás

Szintén egy nagyon elterjedt formája a logózásnak. Lényege, hogy egy egyedi gyártású, a cég logóját tartalmazó sablont 160 fokra felmelegítünk és egy présgép segítségével az anyagba nyomjuk. Az anyag felülete ahol érintkezett a sablonnal hő hatására benyomódik és elszíneződik. Nagyon elegáns megoldás.
A sablon gyártási költsége 15000 Ft.
A dombornyomás ára 300 Forint/darab.

logó nyomott
Étlaptartó logózása mélynyomás

Prégelés

Hasonlóan az előző megoldáshoz itt is egy felmelegített sablonnal nyomjuk meg az étlapot, de ebben az esetben egy arany fóliát is helyezünk a présszerszám és az étlaptartó közé. A sablont a későbbiekben szabadon felhasználhatja más termékek logózásához is.
A sablon gyártási költsége 15000 Ft.
A prégelés ára 300 Forint/darab

Étlaptartó logózása prégelés
Étlaptartó logózása prégelés

Ne feledje egy erős márka hitelessé, jól felismerhetővé tesz.

Amennyiben szeretné, hogy a logója felkerüljön az étlaptartóra, akkor csak annyi a dolga, hogy elküldi nekünk a logóját egy fekete-fehér vektoros formában ( MI AZ A VEKTOROS FORMÁTUM? )

Arra is van lehetőség, hogy valamelyik álltalános sablonunkat használjuk. Ilyen például a menu felirat. Ez akkor javasolt ha nem szeretne saját sablont csináltatni.

Az alábbiakban bemutatjuk melyek azok a technikák amelyekkel dolgozunk.

Ha bármilyen kérdése van kérem vegye fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön, munkatársunk szívesen fog önnek segíteni.