Az egyik legfontosabb kérdés a megfelelő külső anyag kiválasztása.

Ahhoz, hogy a megfelelő külső anyag kerüljön kiválasztásra, fontos, hogy minden szempontot figyelembe vegyünk mielőtt meghozzuk a döntésünket. Ilyen például a vendégkör, vagy a hely stílusa, és persze az is egy fontos kérdés, hogy mekkora költségkerettel rendelkezünk.

Valódi bőr

Amennyiben egy elegáns a  legapróbb részletekre is adó étterem szeretne egy új étlaptartót, akkor csakis az igazi bőrt ajánljuk. A választékunkban megtalálható az Olasz gyárakból származó marhabőrtől a különleges Ferrari bőrökig szinte minded.

Textilbőr

Ha egy fiatalos modern helyet üzemeltet, akkor könnyen lehet, hogy önnek valamelyik különleges színű textilbőr lesz a megfelelő megoldás.
Fontos megemlíteni azt, hogy a textilbőrök, amikkel dolgozunk nem ugyanazok, mint a régi műbőrök. A régi műbőrök egyszerű műanyagok voltak. A mai textilbőrök már teljesen más eljárással készülnek. Sokkal inkább hasonlítanak a valódi bőrre, mint a régi PVC darabok.

Könyvkötészeti vászon.

A könyvkötészeti vászon anyagokat leginkább a minőségi kiadványok elkészítésénél szokták használni. Több termékcsaláddal dolgozunk. Különböző színekben és eltérő struktúrájú felületekkel állnak rendelkezésre.

Valódi bőr

Valódi bőrök

Egy bőr étlaptartó az elegancia és a minőség jele.

Ha igazán elegánsat és időtállót szeretne, akkor mindenképpen válassza valamelyik minőségi bőr alapanyagunkat.

MEGNÉZEM

TEXTIL BŐRÖK

Trendi színekben

Divatos étlapok a szivárvány minden színében. Könnyen megtalálhatja az üzletéhez leginkább passzoló színeket.

MEGNÉZEM
Textilbőr alapanyagok étlaptartóhoz
Könyvkötészeti vászon alapanyag étlaptartókhoz.

VÁSZON ANYAGOK

A dzsungel színei

Válasszon a legizgalmasabb színkavalkádból. A dzsungel színeivel könnyedén tehet egyedivé étlapját.

MEGNÉZEM

Válasszon étlaptartót hosszútávra.

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy mennyire tartósak az étlaptartóink. Több mint 30 év tapasztalatával a hátunk mögött bátran kijelenthetjük, hogy nagyon. A textilbőr étlaptartóinkat álltalában 5-7 míg a valódi bőr étlaptartókat több mint 10 év után szokták lecserélni.

Mindegy, hogy valamelyik olcsóbb alapanyagot választja vagy a legdrágábbat, mi minden esetben arra törekszünk,
hogy az álltalunk elkészített termékek elnyerjék a partnereink tetszését. A termékeink beszerzésénél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csak olyan beszállítóktól vásároljunk, ahol maradéktalanul betartják az Európai unió előírásait. Fontosnak tartjuk, hogy semmilyen káros adalék anyagot vagy vegyszert ne tartalmazzanak az álltalunk forgalmazott termékek.