A kiegészítők egyedivé varázsolják az étlaptartóját.

A kiegészítők segítenek abban, hogy ne csak egy legyen a sok közül. A mai világban fontos, hogy megkülönböztessük magunkat a konkurenciánktól. A vendég is könnyebben megjegyzi az éttermünket, ha rögtön valami különlegeset lát, és nefeledje az étlaptartó az amit először a vendég kezébe ad.

Milyen lehetőségek vannak?

  • Rejtett csavarok a befogatón
  • Dupla varrás
  • Fém sarkok
  • Logózás

 

Extra genothermek

Amennyiben az alap genothermek nem felelnek meg az ön igényeinek, akkor választhatja a kiválló minőségű esselte luxus 75 mikronos víztiszta  genothermet is. Tartósabb és szebb kivitel. Amennyiben szüksége van rá a fizetésnél a megfelelő opciónál be tudja jelölni hány darabra van szüksége.

Ára: 60 Ft/darab

Kiegészítők Genotherm
Belső kialakítás Étlaptartó genotherm

Belső rejtett csavarok

Ezzel a megoldással eltakarjuk a csavarokat a befogatón. Csak a könyvkötészeti vászon kategóriába tartozó étlapjainkhoz tudjuk biztosítani. Amennyiben szeretné más kategóriájú étlapunknál is ezt a megoldást választani abban az esetben a befogót vászon borítással készítjük el, ami színben harmonizál a külső anyaggal.

A rejtett belső csavar ára 380 Forint

Étlaptartó rejtett csavarok
Étlaptartó rejtett csavarok

DUPLA VARRÁS

Kiemeli az étlaptartó széleit, ezzel karakteresebbé teszi azt. A cérna színe lehet azonos a bőr vagy a textilbőr színével, de akár markánsan el is térhet attól. 

Ára étlaponként 380 Ft

Bőr étlaptartó Kép
Bőr étlaptartó Kép

FÉM SAROK DÍSZEK

Az itt látható sarok díszek nem csak design elemek, de tartósabbá is teszik étlapját. Védik a sarkot a sérülésektől. Minden étlaptartónál a sarkok a legkönnyebben sérülé részek. Különösen ajánlott a könyvkötészeti vászon anyagból készült étlaptartóknál.
Ára étlaponként 380 Forint (Mind a 4 sarokra)

Sarok dísz

2
Elérhető színek: Antik, Arany

Sarok dísz

3
Elérhető színek: Antik, Arany

Az lesz a győztes a versenyben aki kitűnik a tömegből

Kis ráfordítással könnyedén egyedivé varázsolhatja az étlaptartóját. Fontos, hogy minden lehetőséget megragadjon, hogy kitünjön a tömegből. Sokszor az apró részletekben rejlik a siker kulcsa. Amennyiben kérdése lenne kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén. Munkatársunk kézséggel áll a rendelkezésére