Légy egyedi, hogy emlékezhessenek rád.

 Miért fontos az egyedi étlaptartó.

A vendéglátásban is elengedhetetlen a self-marketing. A vendég számára fontos, hogy amikor bejön az üzletünkbe, már az első percben azt érezze, hogy jó döntést hozott akkor, amikor minket választott. Az egyedi étlaptartók nagy segítségünkre lehetnek abban, hogy ez az érzés kialakuljon minden hozzánk betérő emberben. Senki nem azért megy étterembe, hogy valami átlagosat kapjon, nem akar olyat enni amit otthon is bármikor el tud készíteni. De ahhoz, hogy bevállaljon, valami különlegest mindenképpen szükség van a bizalomra. De ha már az első percben egy koszos elhasznált étlaptartót kap a kezébe, akkor a legritkább esetben alakul ki ez az érzés.

Miért fontos az egyediség

Jellemzően minden étteremben jól főznek, így önmagában ez már nem elegendő, hogy megkülönböztessük magunkat a konkurenciától. Kellenek azok az egyedi csak ránk jellemző jegyek, amik kiemelnek minket a tömegből és kialakítják rólunk azt a képet ami, a vendég számára könnyen megjegyezhető.

Tűnj ki! Egy erős márka hiteles, könnyen felismerhető és megjegyezhető.

Mivel az étlap és az étlaptartó az, amivel az ételeket bemutatjuk, fontosnak tartjuk, hogy az legyen hibátlan és lehetőség szerint egyedi.

Úgy a külső anyagokból, mint az extrákból vagy akár a különböző belső kialakításokból, sok lehetőség közül tud választani, így mindenki megtalálhatja azt a minőséget, ami leginkább összhangban van üzletének arculatával.

Az alábbi linkeken bemutatjuk önnek azokat a fontos információkat  amik a sikeres együttműködéshez kellenek. Ha bármi kérdése lenne, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.