Logózás
tipusai.

Étlaptartó logózása mélynyomás
logó nyomott
Étlaptartó logózása szitázás
logó szita

Az étlaptartó logózása ma már elengedhetetlen minden étterem számára.

Ebben a posztban az egyik legfontosabb self marketing lehetőséget szeretnénk bemutatni. A saját brand építése elengedhetetlen, ha azt szeretnénk, hogy a vendégek emlékezzenek ránk. Az egyik legjobb és legolcsóbb lehetőség,
ha mindenhol ahol csak lehet megjeleníti a logójázt. Az étlaptartó logózása nem csak egy lehetőség, hanem szinte kötelező mindenki számára.

Mint eddig minden esetben most is több megoldást szeretnénk felajánlani a vevőinknek, hogy biztosan mindenki megtalálja a legjobbat magának. 3 különböző megoldás amivel erősítheti az öszképet. Ha nem hiszi, hogy ez egy nagyon fontos dolog akkor gondoljon a nagy cégekre, vajon ők miért fektetnek sokszor milliókat abba, hogy a legjobb logót megtalálják.

Akkor nézzük a lehetőségeket.

Szitázás

Ez talán a legnépszerűbb megoldás. Több szempontból is szeretik a vásárlóink. Talán a legfontosabb szempont amiért ezt szokták választani az az idő. Itt nem kell napokat várni a nyomó sablonra, ugyanis a szitázáshoz a megfelelő szitát egy pár óra alatt el tudja készíteni a külsős szakember akivel dolgozunk. A lényege az, hogy az étlaptartó felületére egy úgynevezett szita segítségével felhordják a festéket. Fontos, hogy csak egyetlen szín választható.

logó szita
logó szita
Ezen a linken több információt olvashat a szitázásról

Ára:

A szita költsége darabszámtól függetlenül 7000 Forint. Ez egy egyszeri költség.
Fontos megjegyezni, hogy a szita nem kerül az ön birtokába.

Mélynyomás

Ez szintén egynagyon sikeres megoldás. Ebben az esetben elkészíttetünk fémből egy sablon formát. Amikor a sablon készen van nagyjából 170 fokra felmelegítve belenyomjuk egy présgép segítségével az étlaptató felületébe. A hő és a nyomás hatására a logója belenyomódik a felületbe. A felület ahol a nyomóforma érintkezett a felülettel elszineződik, ezzel is kiemelve a formát.

logó nyomott
logó nyomott
Ára:

A fém sablon költsége darabszámtól függetlenül 10-12000 Forint, függően mekkora felületű a logó.
A mélynyomás ára 250 Ft/db nettó
Fontos megjegyezni, hogy ebben az esetben a fém forma az ön birtokába kerül, így bármikor újre használhatja.

Prégelés

A prégelés nagyon hasonlít a mélynyomásra, ugyanúgy szükséges hozzá a fém sablon, viszont a nyomás során egy arany fóliát helyeznek az étlaptartó és a sablon közé. Ezáltal bearanyozódik a nyomat. Nagyon elegáns megjelenést biztosít az étlaptartónknak.

Logó prégelt
Logó prégelt
Ára:

A fém sablon költsége darabszámtól függetlenül 10-12000 Forint, függően mekkora felületű a logó.
A prégelés ára 300 Ft/db nettó
Ebben az esetben szintén az ön birtokába kerül a mélynyomó klisé, így azt bármikor újra fel tudja használni.

A napokban amikor ezt a cikket írom, akkor az egyik legfontosabb dolog egy vállalkozás életében, hogy kitűnjön a tömegből. Ha ebben a mérhetetlenül nagy reklámzajban életben szeretné tartani a vállalkozását, akkor el kell kezdeni foglalkozni a brand építéssel. Az étlaptartó logózása egy remek lehetőség arra, hogy egy olyan felületen jelenjen meg a brandje, amit mindenképpen meg fog nézni mindenki, aki önhöz beült egy vacsorára. Persze ilyenkor lehet azt mondani, hogy minek kellene, hiszen már így is ott ül és tudja kik vagyunk. Sajnos ez nem igaz, gondoljon bele, hány olyan helyen vacsorázott már életében, aminek nem emlékszik a nevére, sőt pár év után talán arra, sem emlékszik, hogy valaha járt már abban az étteremben.

Bármilyen kérdése van nyugodtan vegye felvelünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink eggyikén.

Ezen a linken tekintheti meg az étlaptartóinkat.

Étlaptartó logózása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + tizenöt =