Logózás tipusai.

Étlaptartó logózása mélynyomás
logó nyomott
Étlaptartó logózása szitázás
logó szita

Az étlaptartó logózása ma már elengedhetetlen minden étterem számára.

Ebben a posztban az egyik legfontosabb self marketing lehetőséget szeretnénk bemutatni. A saját brand építése elengedhetetlen, ha azt szeretnénk, hogy a vendégek emlékezzenek ránk. Az egyik legjobb és legolcsóbb lehetőség,
ha mindenhol ahol csak lehet megjelenítjük a logónkat. Az étlaptartó logózása nem csak egy lehetőség, hanem szinte kötelező mindenki számára.

Mint eddig minden esetben most is több megoldást szeretnénk felajánlani a vevőinknek, hogy biztosan mindenki megtalálja a legjobbat magának. 3 különböző megoldás amivel erősítheti az öszképet. Ha nem hiszi, hogy ez egy nagyon fontos dolog akkor gondoljon a nagy cégekre, vajon ők miért fektetnek sokszor milliókat abba, hogy a legjobb logót megtalálják.

Akkor nézzük a lehetőségeket.

Szitázás

Ez talán a legnépszerűbb megoldás. Több szempontból is szeretik a vásárlóink. Talán a legfontosabb szempont amiért ezt szokták választani az az idő. Itt nem kell napokat várni a nyomó sablonra, ugyanis a szitázáshoz a megfelelő szitát egy pár óra alatt el tudja készíteni a külsős szakember akivel dolgozunk. A lényege az, hogy az étlaptartó felületére egy úgynevezett szita segítségével felhordják a festéket. Fontos, hogy csak egyetlen szín választható.

logó szita
logó szita
Ára:

A szita költsége darabszámtól függetlenül 5000 Forint.
A szitázás ára 200 Ft/db
Fontos megjegyezni, hogy a szita nem kerül az ön birtokába.

Mélynyomás

Ez szintén egynagyon sikeres megoldás. Ebben az esetben elkészíttetünk fémből egy sablon formát. Amikor a sablon készen van nagyjából 170 fokra felmelegítve belenyomjuk egy présgép segítségével az étlaptató felületébe. A hő és a nyomás hatására a logója belenyomódik a felületbe. A felület ahol a nyomóforma érintkezett a felülettel elszineződik, ezzel is kiemelve a formát.

logó nyomott
logó nyomott
Ára:

A fém sablon költsége darabszámtól függetlenül 10-12000 Forint, függően mekkora felületű a logó.
A mélynyomás ára 250 Ft/db
Fontos megjegyezni, hogy ebben az esetben a fém forma az ön birtokába kerül, így bármikor újre használhatja.

Prégelés

A prégelés nagyon hasonlít a mélynyomásra, ugyanúgy szükséges hozzá a fém sablon, viszont a nyomás során egy arany fóliát helyeznek az étlaptartó és a sablon közé. Ezáltal bearanyozódik a nyomat. Nagyon elegáns megjelenést biztosít az étlaptartónknak.

Logó prégelt
Logó prégelt
Ára:

A fém sablon költsége darabszámtól függetlenül 10-12000 Forint, függően mekkora felületű a logó.
A prégelés ára 250 Ft/db

Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Bármilyen kérdése van nyugodtan vegye felvelünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink eggyikén.

Ezen a linken tekintheti meg az étlaptartóinket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 + 9 =