Milyen kiegészítők állnak rendelkezésre

Ebben a posztban az étlaptartóinkhoz rendelhető kiegészítőket szeretnénk bemutatni.

Egyre gyakrabban látják be a tulajdonosok, hogy a mai világban, amikor a konkurencia harc egyre nagyobb, akkor muszáj, hogy megkülönböztessék magukat a többszáz hasonló válalkozás közül és erre remek lehetőség ha a kiegészítők valamelyikének a felhasználásával lesz az étlaptartó elkészítve.
Az étlaptartó kiegészítők használata nem csak az esztétika, hanem praktikum miatt is javasolt. Ez a minimális ráfordítás sokszor hamar megtérül mivel nem csak egyedivé tettük azt a terméket amit legelőször a vendég kezébe adunk, amivel erősíteni tudjuk az arculatunkat, hanem tartósabbá is, így ritkábban kell lecserélni.

Lássuk melyek azok az étlaptartó kiegészítők amiket a leginkább hasznosnak tartunk.

Dupla varrás

Minden étlaptartó külső borítóját markánsabbá és egyedivé tudja varázsolni. Ebben az esetben nem csak egy egysoros varrásal készül a termék, hanem az első sortól körülbelül 1 mm távolságra egy újabb sorral megtűzzük az étlaptartót. Nagyon látványos főleg, ha a cérna színét úgy választjuk meg, hogy az markánsan különbözzön az étlaptartó anyagától.

Bőr étlaptartó Kép
Bőr étlaptartó Kép

Fém sarok elemek

Szintén nagyon egyedivé varázsolja az étlaptartót ha a sarkaira egy fém záró elemet illesztünk. Ezzel a megoldással nem csak különlegesebb lesz az étlaptartó hanem sokkal tartósabb is. Ezzel a megoldással könnyedén megelőzhetjük ezt a problémát, hogy a sarkára esett étlaptartó eldeformálódjon. Különösen ajánljuk ezt a megoldást a könyvkötészeti vászon anyagból készült termékeinknél.

Sarok dísz
Sarok dísz

Belső zsebek

A belső zsebek vagy az első oldal belsejére vagy a hátsó oldal belső lapjára helyezhetőek. Alkalmasak arra, hogy a napi ajánlatot ebbe tehessük. A lapok cseréje csak egyetlan mozdulat, így nagyban felgyorsíthatjuk a napi rutin feladatot. Készülhet a külső anyagból is, de azt is nagyon szeretik, ha egy színben harmónizáló megoldást választunk.

Természetesen igazán egyedivé akkor tudjuk az étlaptartónkat tenni,ha ezeket a lehetőségeket kombináljuk egymással.
Bármilyen kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt.

Amennyiben további képeket szeretne a kiegészítőkről kérem tekintse meg a weboldalunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 5 =