Étlaptartó készítés blog bemutatkozása

ITT TEKINTHETI MEG A TELJES ÉTLAPTARTÓ KINÁLATOT ==>>

+

Textilbőr Étlapok

Kategória I barna

3790 Ft
+

Textilbőr Étlapok

Kategória I bordó

3790 Ft
+

Textilbőr Étlapok

Kategória I fekete

3790 Ft
+

Textilbőr Étlapok

Kategória I narancssárga

3790 Ft
+

Textilbőr Étlapok

Kategória I okkersárga

3790 Ft
+

Textilbőr Étlapok

Kategória I piros

3790 Ft
+

Textilbőr Étlapok

Kategória I sárga

3790 Ft
+

Textilbőr Étlapok

Kategória I sötétkék

3790 Ft
+

Textilbőr Étlapok

Kategória I törtfehér

3790 Ft
+

Textilbőr Étlapok

Kategória III Barna

3990 Ft
+
3990 Ft
+

Textilbőr Étlapok

Kategória III Sötétbarna

3990 Ft

Étlaptartó készítés ahogy mi látjuk

Az első blog bejegyzésünkben szeretném neked bemutatni a cégünket és a céljainkat.

A Trézi-art kft a Karelia Bt jogutódjaként 2010-ben alakult családi vállalkozásként. A céget Alföldi Terézia 30 éves bőrműves múltjára alapozva hoztuk létre. 10 évvel ezelőtt egy profilváltás után az étlaptartó készítés vált a fő tevékenységünké. Az elmúlt években nagyon sok időt töltöttem külföldön és rengeteg különböző minőségű és kategóriájú étteremben voltam. Ezekről a helyekről sok ötletet és tapasztalatot szereztem, amit próbálunk most az étlaptartóinkban megvalósítani.

Ezzel a bloggal az a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy egy étlapnál nem csak a belső, hanem bizony a külső is ugyanolyan fontos. Sok esetben előfordult az elmúlt 10 évben, hogy egy minőségi étterem megnyitása előtt pár nappal kerestek meg minket, hogy nincs étlaptartójuk, mert senki nem gondolt rá, pedig 3 nap múlva nyitni kell, és azonnal találjunk valamilyen megoldást. Olyan is megtörtént, hogy az egyik étterem tulajdonos 20 év után cserélte le az étlaptartóját, de még akkor is azt mondta, hogy ez teljesen felesleges pénzkidobás, mert a vendéget nem érdekli az étlaptartó.

Valamiért nem terjedt el Magyarországon az a szemlélet, hogy az étlaptartó igenis fontos része az arculatnak. Az étlaptartó az, amit először adunk a vendég kezébe, gondolj bele, ha az gyűrött koszos vagy elhasznált, akkor mi lesz a vendég első benyomása.
Mivel a vendég először az étlaptartóval találkozik, rendkívül fontos, hogy a kezébe kerülő, minőségi anyagokból készült és stílusában az étteremhez illő kiadvány azt az érzést erősítse meg, hogy az étterem kiválasztásánál jó döntést hozott.

A további posZtokban próbálom majd bemutatni neked az elképzelésünket arról, hogy a termékeink készítése során milyen szempontokat veszünk figyelembe. Hogyan válassztunk külső anyagot. Milyen legyen a belső kialakítás. Melyek azok az extrák amik kelhetnek.

Megnézem a weboldalt

Étlaptartó soft 9
Bőr étlaptartó Kép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

6 − 1 =