Étlaptartó egy esküvőn?

Étlaptartó esküvőre?

Különös trend, ami kezdi meghódítani Nyugat-Európát.

Egy étlaptartó esküvőre vajon mennyire lenne furcsa manapság? Egyre jobban divatba jön a Nyugat Európai országokban, mint például Németország vagy Ausztria, hogy az esküvői asztalon helyet kap az étlaptartó is. Ezek az étlaptartók álltalában kifejezetten az adott esküvőre vannak készítve, többnyire egylapos az esküvői díszítés színvilágához illeszkedő kivitelben készülnek.

Miért kellene egy esküvőre egyedi étlaptartót készíteni.

Természetesen ez is egy plusz költség, amit nem biztos, hogy mindenki megengedhet magának, de gondoljon bele milyen elegáns az, ha a vendég miután leült az asztalhoz, kinyit egy szépen megszerkesztett étlapot, és elolvassa milyen ételkülönlegességek várnak rá. Ha valaki kifejezetten izgalmassá szeretné tenni az estét, akkor akár egyedileg mindenki számára névre szólóan is elkészíttetheti az étlaptartót. Ez egy különleges emlék is lehet, amit a meghívott az est végével hazavihet, így még hónapok vagy akár évek múlva is felidézheti az emlékeket.

Mennyire divat ez ma Magyarországon?

Egyelőre, még nagyon kevesek rendelnek étlaptartót egy esküvőre. Csak a legjobb és valóban minőségi esküvői catering szolgáltatást nyújtó cégek, mint a stylecatering, élnek ezzel a lehetőséggel.
Nyilván, mint a divatos dolgok legtöbbje, előbb-utóbb ez is el fog terjedni Magyarországon, de most még valóban ki lehet tűnni a tömegből ezekkel az apró trükkökkel.

Az a baj, hogy a legtöbb esküvő szervező nem tud valóban egyedi ötleteket felmutatni. Mindenki ugyanazokat a már jól bevett sablonokat használja évek óta. Azonban ne feledjük az ifjú párnak ez egy igazán fontos esemény, talán az egyik legfontosabb az életükben és joggal várják el, hogy ne sablonos legyen a nagy nap, hanem egyedi és utánozhatatlan.

Nem túl drága mulatság étlaptarót csináltatni egyetlen alkalomra?

Valóban nem olcsó, de mi egy körülbelül 200 darabos készlettel rendelkezünk amelyet bármikor ki lehet tőlünk bérelni, így a termék árának töredékéért lehet valami extrát nyújtani. 

Még egy jó tanács a végére. Soha ne a cateringen spóroljon, egy esemény szervezése során. Egy leinformálható minőségi szolgáltatást biztosító cég rengeteg fejfájástól fogja megkímélni.

Tekintse meg termékeinket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × négy =