Milyen belső kialakításra van szükségem?

Miért fontos hogy az étlaptartó belső kialakítása passzoljon a kínálatunkhoz.

Ebben a posztban kicsit bővebben szeretnék írni milyen lehetőségek vannak, kinek mit érdemes választani. Ha az étlaptartó belső kialakítása jól lett megválasztva, akkor az nagyban megkönnyítheti a napi munkánkat

Fontos, hogy tudjuk pontosan mi is az ajánlatunk, hiszen nem mindegy, hogy csak pár étel van az étlapon vagy pár száz.

Az sem mindegy, hogy fontos e az, hogy gyorsan lehessen cserélni a lapokat vagy mindegy a sebesség hiszen úgysem változott az étlap 10 éve. 😀

5 különböző megoldással dolgozunk, függetlenül attól, hogy milyen elvárások vannak, biztosan lesz legalább egy belső kialakítás ami önnek is megfelelő lesz.

Ebben a posztban a 2 legnépszerűbb megoldást fogom bemutatni. Ez a 2 megoldás sokban hasonlít egymáshoz de mégis nagy különbség van köztük. Mind a kettő főleg közepes ajánlattal dolgozó éttermeknek és bároknak ajánljuk.

Akkor most lássuk milyen lehetőségek vannak.

1 Genothermes belső

Ez a kialakítás nagyon népszerű mivel szinte bármilyen étterem vagy bár tudja használni.

A belső lapokat egy műanyag tartóba lehet elhelyezni (genotherm vagy ahogy Magyarországon szokás nevezni bugyi).

Gyorsan lehet a lapokat cserélni, és a műanyag tartók megvédik a szennyeződéstől a belső lapokat. Érdemes jó minőségű víztiszta genothermet választani, így egyrészről sokkal tartósabb, és kinézetre is elegánsabb végeredményt kapunk.

Álltalában maximum 12 genothermet érdemes használni, így 24 oldalnyi ajánlatnak van hely. Ha ettől sokkal többre lenne szüksége, akkor inkább a gyűrűs szerkezetet ajánljuk.

Étlaptartó genotherm
Étlaptartó genotherm

1 Kreatív papír

A megoldás hasonló a genothermeshez. Ebben az esetben a lapokat nem a műanyag tartóban helyezzük el hanem közvetlenül a befogató alatt kerül rögzítésre. Fontos megjegyezni, hogy mivel itt nem védi a lapokat semmi a szennyeződéstől, így főleg azoknak az éttermeknek ajánljuk, akik pár havonta ki tudják cserélni a lapokat. Érdemes továbbá vastagabb legalább 220 grammos papírokat használni. Egyrészről igy tapintásra elegánsabb lesz másrészről sokkal ellenállóbb a kosznak és a piszoknak. Érdemes lehet még a papírokat bígelni is, úgy könnyebben lehet lapozni.

A további 3 lehetőséget egy másik posztban fogom bemutatni. Remélem tudtam segíteni. Ha kiváncsi a másik 3 lehetőségre akkor az alábbi linken elolvashat róla.

Étlaptartó kreatív papír
Étlaptartó kreatív papír

Amennyiben részletesebb képekre van szüksége kérem látogassa meg a weboldalunkon a belső kialakításról szóló oldalt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 2 =