Melyik belső kialakítás jó nekem?

Étlaptartóinkhoz típustól függően 3-5 fajta belső kialakítás érhető el. Néhány szempont, amit érdemes átgondolni mielőtt meghozzuk a döntésünket.

  • Mekkora kínálattal rendelkezünk.
  • Ki a célközönségünk. 
  • Mennyire tartjuk fontosnak, hogy lenyűgözzük a vendéget már az első pillanatban. 
  • Fontos-e, hogy gyorsan lehessen cserélni a belíveket.

Valóban fontosnak tartjuk, hogy előre gondolja át mi az, amire szüksége van. Ha jól választja meg a belső kialakítást, akkor az nagy segítség a gördülékeny munkavégzéshez. Az alábbi pontokban összeszedtük a lehetőségeket. Van olyan megoldás, amit tudomásunk szerint csak mi csinálunk az országban. 

Genotherm

Hagyományos megoldás. Ebben az esetben belül az étlaptartóban a külső borító színével megegyező gerincet alakítunk ki. A müanyag genothermek ebben a gerincbe kerülnek befogatásra. Az ár 1 darab alap bantexet tartalmaz. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget vagy minőséget szeretne, akkor azt a fizetésnél megadhatja.

Genotherm 1
Kreatív papír 2

Kreatív papír

Hasonló az előző megoldáshoz, viszont itt a papír közvetlenül kerül befogatásra. Ajánlatos kicsit vastagabb minimum 220 mikronos papírokat használni.
A lenti gombra kattintva megnézheti a videót erről a belső kialakításól.

Kreatív papír 1
Kreatív papír 2

Gyűrűs szerkezettel

Ezt a megoldást a nagy választékkal rendelkező éttermeknek ajánljuk. Villámgyorsan cserélhetőek a belső lapok.  
A lenti gombra kattintva megnézheti a videót erről a belső kialakításól.

Gyűrűs szerkezet 2
Gyűrűs szerkezet 1

Gumis vagy szalagos megoldás

Ezt a lehetőséget főleg azoknak az éttermeknek ajánljuk amelyek nagyon kevés ( napi ) ajánlattal dolgoznak. Ebben az esetben a szalag az előre elkészített lyukon van átfűzve és ez alá kerül a lap. Itt nagyon egyszerű a helyzetünk mivel semmilyen előkészületre nincs szükség. 
A lenti gombra kattintva megnézheti a videót erről a belső kialakításól.

Gumis 1

Passepartout

Ez a legelegánsabb megoldás. A lapokat egy keretes tartóba lehet behelyezni. A keretek ára nincs benne az étlaptartó árába (nettó 750 Ft/darab). Németországi rendeléseink döntő többsége ezzel a megoldással készül. Azoknak az ügyfeleknek szoktuk ajánlani, akiknek fontos az, hogy megkülönböztessék magukat a konkurenciától. A lenti gombra kattintva megnézheti a videót erről a belső kialakításól.

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van kérem lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeink valamelyikén. Munkatársunk örömmel fog segíteni önnek. Egy étlaptartót akár 10 évig is használnak, ezért nagyon fontos, hogy jól gondoljuk át, mire van szükségünk. Fontos, hogy minden kiegészítő, amit használunk az segítségünkre legyen a mindennapi munkánk során.