Melyik belső kialakítás jó nekem?

Étlaptartóinkhoz tipustól függően 3-5 fajta belső kialakítás érhető el. Néhány szempont, amit érdemes átgondolni mielőtt meghozzuk a döntésünket.

  • Mekkora kínálattal rendelkezünk.
  • Ki a célközönségünk. 
  • Mennyire tartjuk fontosnak, hogy lenyűgözzük a vendéget már az első pillanatban. 
  • Fontos-e, hogy gyorsan lehessen cserélni a belíveket.

Valóban fontosnak tartjuk, hogy előre gondoljuk át mi az amire szükségünk van. Ha jól választjuk meg a belső kialakítást, akkor az nagy segítség a gördülékeny munkavégzéshez. Az alábbi pontokban összeszedtük a lehetőségeket.Van olyan megoldás amit tudomásunk szerint csak mi csinálunk az országban. 

 

Genotherm

Hagyományos megoldás. Ebben az esetben belül az étlaptartóban a külső borító színével megegyező gerincet alakítunk ki. A müanyag genothermek ebben a gerincbe kerülnek befogatásra. Az ár 1 darab 75 mikronos bantexet tartalmaz. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget szeretne, akkor a fizetésnél megadhatja a kívántmennyiséget.

Belső kialakítás Étlaptartó genotherm
Étlaptartó soft 14 belső

Kreatív papír

Hasonló az előző megoldáshoz, viszont itt a papír közvetlanül kerül befogatásra. Ajánlatos kicsit vastagabb minimum 220 mikronos papírokat használni.

Étlaptartó kreatív papír
Étlaptartó soft 14 belső

GYŰRŰS SZERKEZETEL

Ezt a megoldást a nagy ajánlattal rendelkező éttermeknek ajánljuk. Villámgyorsan cserélhetőek a belső lapok.  

Étlaptartó Gyűrűs
Étlaptartó Gyűrűs

GUMIS VAGY SZALAGOS MEGOLDÁS

Ezt a lehetőséget főleg azoknak az éttermeknek ajánljuk amelyek nagyon kevés ( napi ) ajánlattal dolgoznak. Mindössze egy darab A/3 as lapot lehet behelyezni az étlaptartóba. Ebben az esetben a szalag az előre elkészített lyukon van átfűzve és ez alá kerül a lap. Itt nagyon egyszerű a helyzetünk mivel semmilyen előkészületre nincs szükség. 

Étlaptartó gumis
Étlaptartó gumis

PASSPARTU

Ez a legelegánsabb megoldás. A lapokat egy ablakos tartóba lehet helyezni. Alapból 1 darab passpartu van az árban. Ha több lapot szeretne akkor megrendelheti azokat. Németországi rendeléseink döntő többsége ezzel a megoldással készül. Azoknak az ügyfeleknek szoktuk ajánlani, akiknek fontos az, hogy megkülönböztessék magukat a konkurenciától.

Pass-partous
Étlaptartó passepartout

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van kérem lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeink valamelyikén. Munkatársunk örömmel fog segíteni önnek. Egy étlaptartót akár 10 évig is használnak, ezért nagyon fontos, hogy jól gondoljuk át mire van szükségünk. Fontos, hogy minden kiegészítő amit használunk az segítségünkre legyen a mindennapi munkánk során.