ÉTLAPTARTÓ ÁRAK

Tudjuk, hogy főleg egy induló vállalkozásnál, minden kiadott forintra nagyon oda kell figyelni. Biztosan állíthatjuk, hogy termékeink kiválló ár érték aránnyal rendelkeznek. Ha önnenk fontos a jó ár és a kiválló minőség, akkor a legjobb helyen jár.

Az étlaptartó ára 3 részből tevődik össze.

  • Az alapanyag tipusa.
  • A termék mérete.
  • A rendelt extrák.

Miután kiválasztotta az ön számára megfelelő külső anyagot, valamint tudja melyik méret illik leginkább a kínálatához akkor a lenti táblázatban könnyedén megtalálja a termék árát. Amennyiben bármilyen kérdése van kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Könykötészeti vászon étlaptartók

A/4 fél vagy A/5
Bruttó 3290
Passepartout kivitel
Bruttó 3990

Textilbőr étlaptartó Kategória I

A/4 fél vagy A/5
Bruttó 3490
Passepartout kivitel
Brutto 4390

Textilbőr étlaptartó Kategória III

A/4 fél vagy A/5
Bruttó 3790
Passepartout kivitel
Brutto 4590

Textilbőr étlaptartó vALÓDI BŐR

A/4 fél vagy A/5
Bruttó 8990
Passepartout kivitel
Brutto 14990

Mi az ami leginkább meghatározza egy étlaptartó árát.

Az egyik legfontosabb tényező az a külső borító alapanyaga.

Ez lehet bőr, textilbőr, fa, vagy speciális könyvkötészeti vászon anyag. Természetesen más az ára egy vászon anyagnak és teljesen más a valódi bőrnek.

Könyvkötészeti vászon étlaptartó ára:

A vászon anyagok közül két termékcsalád harminc különböző színét használjuk étlaptartóink készítése során. Ezek a legolcsóbb alapanyagaink, és ezáltal a legolcsóbb étlaptartókat ebből tudjuk készíteni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ezek a termékek ne lennének jó minőségűek. Álltalában elmondható, hogy 3-4 évig tudják a vevőink használni.. Az állag megóvása érdekében ezeknél a termékeknél kifejezetten javasolt, hogy a sarkokra fém védőt rakjunk. Ezzel karakteresebbé tehetjük az étlaptartót és meg is védjük a leeséses sérüléstől.

Textilbőr étlaptartó ára:

Textilbőr étlaptartóinkat három termékcsalád több mint hatvan különböző színében készítjük. Ezek az alapanyagok már drágábbak ezért a termékeink is többe kerülnek. Cserébe egy elegáns a valódi bőrhöz úgy tapintásra mint kinézetre megtévesztésig hasonlító étlaptartót kap a vevő. Fontos megjegyeznünk, hogy sajnos sokszor látjuk azt, hogy kifejezetten rossz minőségű, gagyi műanyag tapintású anyagot használnálnak fel és azt adják el mint textilbőr. A textilbőr nem azonos a műbőrrel. Bővebben ebben a blogban írtunk a különbségekről. Ezeket az étlaptartókat minden esetben varrással készítjük és ezért nem számítunk fel extra köktséget.

Valódi bőr étlaptartó ára:

Ez az alapanyag a legdrágább és természetesen ezek az étlaptartók kerülnek a legtöbbe. Mondanom sem kell, hogy itt már egy kifejezetten jó minőségű akár több évtizedig használható terméket állítunk elő. 3 kategóriában 25 színt készítünk. A legolcsóbb termékünk egy speciális anyag amit úgy állítanak elő, hogy ledarálják a bőrt és a darálékot összekeverik PU habbal. Az így keletkezett egyveleg ( 70% valódibőr 30% PU) nagyon masszív mindennek ellenálló alapanyag lesz. Tapintásra valódi bőr hatású. A második kategóriába tartozó termékeink valódi Olasz első osztályú bőrök. Csak a legjobb Olasz gyárak termékeit használjuk, mivel fontos, hogy a minőség állandó legyen, így ha 2-3 év múlva szeretné, bővíteni az éttermét és szüksége lenne pár új étlaptartóra akkor biztos lehet benne, hogy ugyanolyan minőségű és a legfontosabb ugyanolyan színű terméket fog kapni. A harmadik kategóriában a messze legdrágább alapanyagunk található. Ezek a bőrök a az Olasz Ferrari gyár beszállítójátol vásároljuk. Ezekből a bőrökből készülnek a Ferrarik ülései. Itt a minőség nem lehet kérdéses. Minden bőr tűz UV és maximálisan kopásálló. Ez a befektetés évtizedekre szól. Kifejezetten az igényes éttermeknek ajánljuk.

Az árakat még az is befolyásolja, hogy milyen extrákat vagy kiegészítőket szeretne rendelni. A teljes választékot megtalálja az extráink menüpont alatt.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy kérése lenne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársunk örömmel áll a rendelkezésére.