Egyszeri befektetés ami sokáig termeli nekünk a bevételt.

Tudjuk, hogy főleg egy induló vállalkozásnál, minden kiadott forintra nagyon oda kell figyelni. Biztosan állíthatjuk, hogy termékeink kiválló ár érték aránnyal rendelkeznek. Ha önnenk fontos a jó ár és a kiválló minőség, akkor a legjobb helyen jár.

Az étlaptartó ára 3 részből tevődik össze.

  • Az alapanyag tipusa.
  • A termék mérete.
  • A rendelt extrák.

Miután kiválasztotta az ön számára megfelelő külső anyagot, valamint tudja melyik méret illik leginkább a kínálatához akkor a lenti táblázatban könnyedén megtalálja a termék árát. Amennyiben bármilyen kérdése van kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Könyvkötészeti vászon árlista

Étlaptartó árlista, könyvkötészeti vászon

Textilbőr árlista

Étlaptartó árlista textilbőr

Valódibőr árlista

Étlaptartó árlista valódi bőr

Mi az ami leginkább meghatározza egy étlaptartó árát.

Az egyik legfontosabb tényező az a külső borító alapanyaga.

Ez lehet bőr, textilbőr, fa, vagy speciális könyvkötészeti vászon anyag. Természetesen más az ára egy vászon anyagnak és teljesen más a valódi bőrnek.

Vászon étlaptartó ára:

A vászon anyagok közül két termékcsalád harminc különböző színét használjuk étlaptartóink készítése során. Ezek a legolcsóbb alapanyagaink, és ezáltal a legolcsóbb étlaptartókat ebből tudjuk készíteni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ezek a termékek ne lennének jó minőségűek. Álltalában elmondható, hogy 3-4 évig tudják a vevőink használni.. Az állag megóvása érdekében ezeknél a termékeknél kifejezetten javasolt, hogy a sarkokra fém védőt rakjunk. Ezzel karakteresebbé tehetjük az étlaptartót és meg is védjük a leeséses sérüléstől.

Textilbőr étlaptartó ára:

Textilbőr étlaptartóinkat három termékcsalád több mint hatvan különböző színében készítjük. Ezek az alapanyagok már drágábbak ezért a termékeink is többe kerülnek. Cserébe egy elegáns a valódi bőrhöz úgy tapintásra mint kinézetre megtévesztésig hasonlító étlaptartót kap a vevő. Fontos megjegyeznünk, hogy sajnos sokszor látjuk azt, hogy kifejezetten rossz minőségű, gagyi műanyag tapintású anyagot használnálnak fel és azt adják el mint textilbőr. A textilbőr nem azonos a műbőrrel. Bővebben ebben a blogban írtunk a különbségekről. Ezeket az étlaptartókat minden esetben varrással készítjük és ezért nem számítunk fel extra köktséget.

Valódi bőr étlaptartó ára:

Ez az alapanyag a legdrágább és természetesen ezek az étlaptartók kerülnek a legtöbbe. Mondanom sem kell, hogy itt már egy kifejezetten jó minőségű akár több évtizedig használható terméket állítunk elő. 3 kategóriában 25 színt készítünk. A legolcsóbb termékünk egy speciális anyag amit úgy állítanak elő, hogy ledarálják a bőrt és a darálékot összekeverik PU habbal. Az így keletkezett egyveleg ( 70% valódibőr 30% PU) nagyon masszív mindennek ellenálló alapanyag lesz. Tapintásra valódi bőr hatású. A második kategóriába tartozó termékeink valódi Olasz első osztályú bőrök. Csak a legjobb Olasz gyárak termékeit használjuk, mivel fontos, hogy a minőség állandó legyen, így ha 2-3 év múlva szeretné, bővíteni az éttermét és szüksége lenne pár új étlaptartóra akkor biztos lehet benne, hogy ugyanolyan minőségű és a legfontosabb ugyanolyan színű terméket fog kapni. A harmadik kategóriában a messze legdrágább alapanyagunk található. Ezek a bőrök a az Olasz Ferrari gyár beszállítójátol vásároljuk. Ezekből a bőrökből készülnek a Ferrarik ülései. Itt a minőség nem lehet kérdéses. Minden bőr tűz UV és maximálisan kopásálló. Ez a befektetés évtizedekre szól. Kifejezetten az igényes éttermeknek ajánljuk.

Az árakat még az is befolyásolja, hogy milyen extrákat vagy kiegészítőket szeretne rendelni. A teljes választékot megtalálja az extráink menüpont alatt.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy kérése lenne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársunk örömmel áll a rendelkezésére.